AcasăActualitate112MEGA-CAPTURĂ LA VAMA HALMEU – Peste 100 de mii de pachete cu...

MEGA-CAPTURĂ LA VAMA HALMEU – Peste 100 de mii de pachete cu țigări, confiscate

spot_img

DISTRIBUIȚI

MEGA-CAPTURĂ LA VAMA HALMEU  Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Halmeu împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 100.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un TIR, în cutii de cărbune, care urmau să fie introduse ilegal în țară.

Miercuri, 26 martie, în jurul orei 05.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean ucrainean, care conducea un TIR. Din primele verificări s-a constatat faptul că, șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cutii cu cărbune din Ucraina, conform Sătmăreanul.net.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutiile cu cărbune, sigilate, peste 100.000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Bărbatul a încercat să introducă țigările ilegal în țară folosind metoda capac, țigările fiind așezate în mijlocul fiecărui palet, înconjurate de cutiile de cărbune. Întreaga cantitate de țigări va fi ridicată în vederea confiscării pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror de pe lângă Judecătoria Satu Mare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA