AcasăActualitateSocialMEDICII, PREGĂTIȚI SĂ O OPEREZE - O botoșăneancă a ajuns la spital...

MEDICII, PREGĂTIȚI SĂ O OPEREZE – O botoșăneancă a ajuns la spital de la… sex

DISTRIBUIȚI

MEDICII, PREGĂTIȚI SĂ O OPEREZE O femeie în vârstă de 40 de ani a ajuns cu dureri foarte mari în zona abdominală la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani.

După ce a fost supusă mai multor analize şi investigaţii, medicii nu reușeau să găsească sursa durerilor ei acute. Crezând că durerile ei ascund o tumoră care nu putea fi observată la o examinare ecografică, un chirurg a decis să intre în sala de operaţii cu pacienta, potrivit stiri.botosani.ro.

Decizia medicilor de a o opera a făcut-o pe femei să recunoască motivul pentru care a cerut ajutor de specialitate. Pacienta a recunoscut jenată că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei.

A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA