Acasă Eveniment Sport MECI AMICAL: ACS Satu Nou de Jos - Sport Team Baia Mare...

MECI AMICAL: ACS Satu Nou de Jos – Sport Team Baia Mare 5-6 (2-3)

DISTRIBUIȚI

Joi 03 septembrie 2015, de la orele 18.30, pe terenul din Satu Nou de Jos, s-a desfăşurat partida amicală de fotbal dintre echipa din localitate, care activează în Liga a V-a şi echipa de old-boys Sport Team Baia Mare.

Meciul a fost echilibrat şi cu multe faze de poartă, însă cei care deschid scorul în minutul 18, sunt cei de la Sport Team prin Japo Lukacs, care fructifică foarte bine o centrare de pe partea stângă de la Cristi Bărbos.(0-1).
La doar câteva minute gazdele reuşesc egalarea prin Mihai Herţa care şutează din 6 m. în dreapta portarului Edi Costin.(1-1, min. 21), dar imediat  oaspeţii preiau conducerea prin Sorin Bozântan, în min. 25,(1-2).
Până la pauză se joacă pe contre şi cei din Satu Nou de Jos egalează pe tabela de marcaj prin Sergiu Ardeli(2-2), însă pentru puţin timp pentru că, cei de la Sport Team îşi măresc din nou avantajul(2-3), prin acelaşi Sorin Bozântan, scor cu care se încheie prima repriză.
După reluare, ambele echipe reuşesc să înscrie de câte trei ori prin Japo Lukacs, Sorin Bozântan şi Daniel Lupuţi pentru oaspeţi, respectiv Gheorghe Rad, Daniel Csukur şi Gabriel-Balint Rad pentru gazde şi astfel cu un gol în plus marcat Sport Team câştigă partida cu 6-5.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Cătălin Oţet şi Cristian  Csukur
Echipele:
A.C.S. Satu Nou de Jos:Tomoiagă Waldermay, Virgil Raţiu, Daniel Csukur, Claudiu Bărbuş, Remus Băbuţ, Gheorghe Rad, Bogdan Csukur, Robert Mezei, Sergiu Ardeli, Gabriel Berinţan şi Mihai Herţa.Au mai evoluat Gabriel-Balint Rad, Marius Ardeli şi Şandor Csukur.
C.S.Sport Team:Edi Costin, Daniel Chendrean, Marius Marius, Vasile Terec, Cristian Măgurean, Florin Florea, Rareş Pop-Popescu, Japo Lukacs, Bogdan Trif, Cristian Bărbos şi Alin Gavrilă.Au mai evoluat Daniel Lupuţi, Khadim Der, Cristian Bogdan, Andrei Ionuţ Pop, Sorin Bozântan şi Ioan Marchiş.
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...