AcasăEvenimentSportMĂSURI - Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis

MĂSURI – Ilie Năstase a fost suspendat de Federația Internațională de Tenis

DISTRIBUIȚI

MĂSURI Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat de ITF pentru comportamentul de la meciul România – Marea Britanie, conform Ştiri pe Surse.

El a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente și ”un comportament nesportiv”, a anunțat federația internațională (ITF).

El nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare. „Ancheta comisiei continuă. Pe durata anchetei nu se vor mai face alte comentarii”, se arată în comunicatul ITF.

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanța, arbitrul și două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferința de presă.

„Căpitanul României Ilie Năstase a fost îndepărtat din arenă în timpul celei de-a doua partide din cadrul întâlnirii din Fed Cup dintre România și Marea Britanie de la Constanța.

Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF, Andreas Egli, pentru comportament nesportiv, după ce a primit 2 avertismente oficiale”, se scrie într-un comunicat de pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Tenis.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA