spot_img
Acasăsinucidere maramuresMĂSURI - Guvernul Marii Britanii ar putea impune limite privind angajarea de...

MĂSURI – Guvernul Marii Britanii ar putea impune limite privind angajarea de cetăţeni străini

spot_img

DISTRIBUIȚI

MĂSURI Guvernul Marii Britanii va analiza posibilitatea modificării legislaţiei pentru a îngreuna procedurile care le permit companiilor să angajeze cetăţeni străini, în cadrul eforturilor de limitare a imigraţiei, informează site-ul agenţiei Reuters.

MĂSURI Premierul Theresa May a explicat că referendumul din 23 iunie, care a avut drept rezultat decizia ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, reprezintă un semn că imigraţia este la un nivel prea mare.

Dintre cele 31,7 milioane de persoane angajate în Marea Britanie la sfârşitul lunii iunie, 5,4 milioane sunt născute în străinătate.

„Vrem în continuare să aducem în Marea Britanie persoanele care au calificările cele mai înalte”, a afirmat ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, la o reuniune a Partidului Conservator pe tema Brexit.

„Dar doar prin reducerea cifrelor la niveluri sustenabile putem schimba percepţia opiniei publice astfel încât imigraţia să redevină un lucru acceptabil”, a explicat Amber Rudd.

 Printre măsurile analizate de Guvernul de la Londra se numără fixarea unor cote privind angajarea străinilor.

Citeşte şi PROGRAM SPECIAL – În școlile din Maramureș programul e… altfel de Ziua Internațională a Educației

„În scurt timp, ne vom consulta asupra viitoarelor măsuri pentru ţinerea imigraţiei sub control. Vom analiza situaţia de pe piaţa muncii şi a studiilor. Acest lucru va include şi posibilitatea înăspririi testelor efectuate de companii înainte de a face recrutări din străinătate”, a subliniat Rudd.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA