AcasăAdministrațieMĂSURI DE TRAFIC – Semafoare şi circulaţie restricţionată în perioada 15 iulie...

MĂSURI DE TRAFIC – Semafoare şi circulaţie restricţionată în perioada 15 iulie – 15 august pe DN18 – Pasul Gutâi

DISTRIBUIȚI

MĂSURI DE TRAFIC Luni, 26 iunie 2017, subprefectul judeţului Maramureş, Gavriş Ardelean, a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai Secţiei Drumuri Naţionale Baia Mare, ai SC Aktor SA, poliţiei rutiere Maramureş şi consilieri ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Maramureş.

În cadrul întâlnirii, s-au analizat problemele legate de condiţiile de trafic pe DN18- Pasul Gutâi (porţiunea reabilitată) în perioada 15 iulie – 15 august 2017.

19531733_916427231831994_490622064_o

În perioada menţionată, pe ambele sensuri de mers, vor fi instalate semafoare pentru a evita închiderea totală a circulaţiei şi fluidizarea traficului în Pasul Gutâi.

Având în vedere această măsură, executarea lucrărilor de reabilitare se va face în condiţii grele, participanţii la trafic având obligaţia să respecte semnalizarea rutieră din zona restricţionată, precum şi semnalele piloţilor de dirijare a traficului.

Pentru a evita posibile blocaje în trafic în zonele de lucru, există posibilitatea unor variante ocolitoare: DN19 – Huta – Certeze şi DN17C – Dealul Ştefăniţei.

Având în vedere reabilitarea drumului DN18 – Pasul Gutâi în perioada 15 iulie-15 august 2017, instituţiile implicate îşi cer scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul din perioada menţionată, cu rugămintea de a respecta măsurile de trafic care se impun.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

citeşte şi CU AJUTORUL CÂINELUI DE PATRULARE MAX – Bistriţean urmărit internaţional, depistat de poliţiştii maramureşeni

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA