spot_img
AcasăEvenimentCredințăMĂSURI DE BOBOTEAZĂ - Cum se desfășoară azi slujbele bisericești în Maramureș

MĂSURI DE BOBOTEAZĂ – Cum se desfășoară azi slujbele bisericești în Maramureș

DISTRIBUIȚI

Asrăzi, 6 ianuarie, cu ocazia sărbătorii ,,Botezul Domnului” (Boboteaza), la lăcaşurile de cult din judeţul nostru se vor desfăşura slujbe religioase. Jandarmii maramureșeni vor fi la datorie și vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Botezul Domnului – Boboteaza, în localitățile Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Târgu Lăpuş.

Vor fi realizate dispozitive specifice pentru protecția participanților şi se va acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și siguranța publică, în atenţie vor fi şi respectarea prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de alertă.

Recomandăm credincioşilor care participă la aceste procesiuni religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei, să manifeste calm și înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să evite aglomeraţia, să păstreze distanțarea fizică şi să poarte masca de protecție iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112„, spun jandarmii maramureșeni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA