AcasăEvenimentSportMĂSURĂ EXTREMĂ - Aurelian Roșca îl înlocuiește pe Jakob Vestergaard la CSM...

MĂSURĂ EXTREMĂ – Aurelian Roșca îl înlocuiește pe Jakob Vestergaard la CSM București

DISTRIBUIȚI

MĂSURĂ EXTREMĂ Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București, este pe cale să schimbe antrenorul pentru a doua oară în acest an.

După ultima înfrângere din Champions League, 25-33 la Gyor, demiterea lui Jakob Vestergaard este doar o chestiune de timp, iar conducerea a ales deja un înlocuitor.

După ce echipa a obținut o singură victorie în primele 4 meciuri în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, Vestergaard nu mai are șanse să continue. A fost păsuit, în speranța că CSM va reuși să învingă la Gyor, dar ultima înfrângere i-a pecetluit soarta.

CSM București păstrează șanse să se califice în grupele principale (trebuie să nu piardă cu Rostov și să câștige contra lui Midtjylland), dar misiunea va fi lăsată pe mâna altui antrenor.

ale-9874

Aurelian Roșca (48 de ani) este favoritul și a confirmat că este gata să preia banca tehnică a campioanei României și a Europei. Roșca e liber de contract, după despărțirea de HCM Baia Mare, din această vară, echipă pe care în ediția trecută a calificat-o în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Mai rămâne doar ca șefii clubului din Capitală să decidă, luni, modul în care contractul antrenorului danez va fi reziliat.

3 milioane de euro este bugetul echipei de handbal la CSM București. Bugetul întregului club este de 9 milioane de euro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA