spot_img
AcasăEvenimentMASTERCLASS DERMOPIGMENTARE ÎN BAIA MARE - SPRÂNCENE POWDER OMBRE ȘI AQUARELL LIPS...

MASTERCLASS DERMOPIGMENTARE ÎN BAIA MARE – SPRÂNCENE POWDER OMBRE ȘI AQUARELL LIPS – “Înscrie-te la cel mai cuprinzător masterclass și devino o maestră în arta dermopigmentării”- Andreea Bila, dermopigmentist

DISTRIBUIȚI

MASTERCLASS DERMOPIGMENTARE ÎN BAIA MARE   Municipiul Baia Mare va fi în perioada 13-14 martie 2020 gazda unui masterclass de nivel înalt susținut de binecunoscuta expertă în dermopigmentare Andreea Bila. Cu o experiență de peste 17 ani, peste 20.000 de lucrări realizate și peste 100 de cursanți, Andreea Bila este trainer internațional, congres speaker, un adevărat expert în domeniul frumuseții care se dedică educării pasionatelor de beauty care vor să se perfecționeze în diferite tehnici, în cazul de față dermopigmentarea.

Recent întoarsă de la Moscova, unde a vorbit şi a facut demonstraţii live în fața unui public de 160 de specialişti, fiind numită artist global 2020, Andreea Bila vine în Baia Mare să împărtășească experiența ei, să ghideze și alte artiste în domeniul de micropigmentare și beauty să devină dermopigmentiste de excepție.

Masterclassul susținut de Andreea Bila este destinat dermopigmentiștilor și celor care doresc să devină cei mai buni în această industrie. Într-un interviu acordat www.2.actualmm.ro, cel mai citit site de știri din Maramureș, Andreea Bila spune că obiectivul trainingului este perfecționarea în serviciile pe care expertele le oferă în machiajul semipermanent.

Obiectivul acestui masterclass este să te perfecționezi în serviciile pe care le oferi. Cursul este adaptat la nevoile tale și la abilitățile deja însușite, oferind cel mai înalt nivel de profesionalism. Ce vei obține de la acest curs? În primul rând încredere în propriile mâini și stăpânirea tehnicilor de ultimă generație. Cele două zile de training sunt interactive și cei care vă înscrieți și veți participa, veți primi răspunsuri la toate întrebările. Vă aștept cu drag să ne cunoaștem!”, transmite Andreea Bila băimărencelor experte din domeniul frumuseții.

Cum participi și alte informații utile

  • Înscrie-te printr-un email la adresa: [email protected] sau trimite un mesaj pe whatsapp la nr.: 0722 417 059
  • Cursul va avea loc la Baia Mare, in data de 13-14. Martie 2020
  • Înscrie-te acum EARLY BIRD! Până în data de 20 februarie 2020 la cele 2 zile de curs și beneficiezi de o reducere de 15%
  • Cursul are o durată de 2 zile cu demonstrații live și multă practică

Ziua 1: PIGMENTARE SPRÂNCENE- POWDER OMBRE

Ziua 2: PIGMENTARE BUZE- AQUARELL LIPS

Cursanții vor primi diplomă de participare, suport de curs și acces pe grupul de Whatsapp.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA