Acasăoameni noiMAŞINI CU HIBE - Volkswagen recheamă în service sute de mașini din...

MAŞINI CU HIBE – Volkswagen recheamă în service sute de mașini din România. Ce defect au

spot_img

DISTRIBUIȚI

MAŞINI CU HIBE. Sute de mașini Volkswagen sunt rechemate în service în România, din cauza unor defecțiuni la încuietorile speciale pentru copii. Potrivit datelor Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), măsura vizează 435 de automobile Up!, Polo, Golf și Tiguan.

”Volkswagen AG a constatat faptul ca la autovehiculele vizate, din cauza unei posibile predeteriorari la scoaterea din matrita de injectie, maneta de blocare a sigurantei manuale pentru copii se poate rupe. Astfel, siguranta pentru copii activata se dezactiveaza neobservat, in special in cazul unor socuri puternice, asa ca usa poate fi deschisa dinspre interior”, se arata in raportul ANPC.

MAŞINI CU HIBE Pericolul constă în faptul că cei mici pot să coboare din mașină și să alerge pe stradă, “urmarea fiind pericolul de accidentare”, arată sursa citată.

Toti dealerii Volkswagen au fost inforomați cu privire la campania de rechemare și vor trimite clienților scrisori în vederea programării în service.

Reparația presupune verificarea functională a sigurantei manuale pentru copii și, dacă e cazul, înlocuirea încuietorilor ușilor din spate.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA