AcasăActualitate112MAȘINA LE-A FOST STRIVITĂ DE TREN - Părinții celor 4 frați morți...

MAȘINA LE-A FOST STRIVITĂ DE TREN – Părinții celor 4 frați morți la calea ferată din Viișoara au dat în judecată CFR

spot_img

DISTRIBUIȚI

MAȘINA LE-A FOST STRIVITĂ DE TREN Soții Petruț-Pop au dat în judecată firma de asigurări, dar și CFR, după ce și-au pierdut patru dintre copii, într-un accident rutier petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată din Viișoara, arată Bistrițeanul.

Chiar de Ziua Copilului, o familie care locuia la blocurile sociale din Viișoara și-a pierdut trei copii. Al patrulea a murit câteva zile mai târziu, la spital. Cei patru au murit după ce mașina lor a fost lovită de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din Viișoara, la doi pași de blocul unde locuiau.

La volan se afla Lavinia Petruț-Pop, o tânără de 19 ani, care avea permis de doar câteva luni. În mașină mai erau două surori și un frate: Daria (14 ani), Cosmina (12 ani) și Darius (20 de ani). De asemenea, îi însoțea verișorul Rafael Manta. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Familia Petruț-Pop, care mai are 5 copii, s-a mutat între timp din blocul social din Viișoara. La câteva luni de la tragicul accident, soții Petruț-Pop au acționat în judecată, pe civil, CFR și firma nemțească la care era asigurat autoturismul și pe care nu apucaseră să îl înmatriculeze aici.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bistrița-Năsăud, parte în proces constituindu-se doar familia Petruț-Pop, nu și rudele lui Rafael Manta. Primul termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 11 decembrie.

La mai bine de cinci luni de la tragicul accident nu a fost montată nicio barieră la trecerea la nivel cu calea ferată din Viișoara, deși atât autoritățile locale, cât și reprezentanții Ministerului Transporturilor au promis asta.

Sursă info.

Sursă foto. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA