AcasăActualitate112MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN DUNĂRE – Trupul tânărului de 22 de ani a...

MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN DUNĂRE – Trupul tânărului de 22 de ani a fost găsit de autoritățile sârbești la 18 km de locul accidentului

DISTRIBUIȚI

MAȘINĂ CĂZUTĂ ÎN DUNĂRE  Băiatul de 22 de ani, care se afla în maşina ce a căzut în Dunăre în data de 7 octombrie, a fost găsit la suprafaţa apei, pe malul sârbesc al fluviului, la 18 kilometri distanţă de locul impactului. El a fost recunoscut de rude, după fotografii transmise de autorităţile din ţara vecină.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, pentru News.ro, că autorităţile sârbe au găsit cadavrul băiatului de 22 de ani care se afla în mașina care a plonjat în Dunăre, în 7 octombrie.

Am fost anunţaţi că autorităţile sârbeşti au găsit ieri (duminică – n.r.), la ora 7.30, trupul băiatului de 22 de ani, în zona localităţii Dobra din Serbia, corespondenta comunei Berzasca din judeţul Caraş- Severin, la 18 kilometri de locul accidentului”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Potrivit sursei citate, autorităţile sârbe au transmis fotografii cu cadavrul, iar acesta a fost recunoscut de familie în baza lor. Deocamdată, autorităţile române nu au fost informate că băiatul ar fi fost deja înhumat în Serbia.

În data de 7 octombrie, a avut loc un accident rutier în zona localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin. Şoferul unei maşini care avea permis de şapte luni a plonjat cu autoturismul în Dunăre. În maşină se mai aflau, ca pasageri, un bărbat, soţia acestuia, fiul de 22 de ani şi fiica de 3 ani. În urma accidentului, şoferul a reuşit să se salveze din mașina care a căzut în Dunăre, însă familia a fost de negăsit.

Cadavrul femeii a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării, iar autorităţile sârbe au şi înhumat-o, respectând legile din această ţară. Familia a făcut demersurile pentru deshumarea şi repatrierea cadavrului.

Şi trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani a fost găsit, pe malul românesc al Dunării, aceasta fiind recunoscută de familie. Deocamdată trupul bărbatului care se afla în maşina care a plonjat în Dunăre este de negăsit.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA