Acasăsinucidere maramuresMARŞUL TRICOLORULUI - Zeci de oameni au ieșit pe străzile din Chișinău,...

MARŞUL TRICOLORULUI – Zeci de oameni au ieșit pe străzile din Chișinău, pentru a marca unirea Basarabiei cu România din 1918

DISTRIBUIȚI

MARŞUL TRICOLORULUI  Zeci de oameni au ieșit pe străzile din Chișinău, scriu ziarele moldovenești.  În cadrul Marșului Tricolorului, participanții vor purta pe brațe un tricolor de 100 de metri lungime. Cei prezenți scandează lozinci unioniste și cer unirea Republicii Moldova cu România.

MARŞUL TRICOLORULUI  Scopul evenimentului este de a marca 99 de ani de la unirea Basarabiei cu România din 1918, scrie Observator.

„În fiecare an, ziua de 27 martie este o sărbătoare pentru noi, deoarece unirea este cea mai frumoasă realizare a neamului românesc.

În acest an, vom marca această zi istorică într-un mod inedit, întrucât a mai rămas doar un an până la centenarul unirii. Îi așteptăm pe toți cei care simt românește să fie alături de noi”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

În cadrul evenimentului va fi întins un tricolor de 100 de metri lungime, care va fi purtat pe brațe de participanți. Cei prezenți vor scanda lozinci unioniste și vor cere unirea Republicii Moldova cu România.

citeşte şi AJUTĂ MAMA ŞI COPILUL! EI DEPIND DE TINE! – Peste 1.000 de maramureşeni au participat la Marşul pentru viaţă

Totodată, la inițiativa ODIP și Congresului profesorilor, luni, 27 martie, pe zeci de instituții de învățământ din Republica Moldova, vor fi arborate tricoloare de minim zece metri.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA