AcasăActualitate112MARAMUREȘ/URMAU SĂ FIE COMERCIALIZATE ILEGAL - Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii...

MARAMUREȘ/URMAU SĂ FIE COMERCIALIZATE ILEGAL – Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat mai multe pachete cu ţigări şi medicamente 

spot_img

DISTRIBUIȚI

În cadrul unor acţiuni desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş au constatat şase infracţiuni, au aplicat amenzi în valoare de 46 000 de lei şi au confiscat mai multe pachete cu ţigări şi medicamente ce urmau a fi comercializate ilegal.

În perioada 28 – 29 noiembrie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au acţionat pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, a  contrabandei cu ţigarete și a comerţului ilicit cu produse alimentare și nealimentare.

În urma verificărilor efectuate la sediile a 27 societăţi comerciale şi 21 persoane fizice, poliţiştii au constatat şase infracţiuni, respectiv patru infracţiuni de contrabandă cu ţigări şi două infracţiuni de comercializare de produse alterate.
Au fost indisponibilizate 2.720 țigarete, în valoare de 1.564 lei, și 1.839 comprimate aparținând mai multe sortimente de medicamente, în valoare de peste 2.000 lei, care aveau termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență. În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.000 lei, a fost ridicată în numerar suma de 866 de lei şi au fost confiscate 15 kg de carne ce urma a fi comercializată ilegal.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA