AcasăEvenimentACTUALIZARE/ MARAMUREȘUL, SUB ZĂPADĂ – Drumuri blocate, accidente, copaci căzuți și trafic...

ACTUALIZARE/ MARAMUREȘUL, SUB ZĂPADĂ – Drumuri blocate, accidente, copaci căzuți și trafic îngreunat în județ

DISTRIBUIȚI

MARAMUREȘUL, SUB ZĂPADĂ   Avertizarea meteorologică de tip cod galben de ninsori a adus bucurie pe fețele unor cetățeni și iadul pentru șoferi. Încă de aseară ninge neîncetat în tot județul și, din păcate, prognoza meteorologică nu este una favorabilă.

Zăpada s-a depus rapid, precipitațiile sub formă de ninsoare ajungând în unele locuri chiar și la 10l/mp, iar problemele în trafic nu au întârziat să apară.

Mai multe TIR-uri au îngreunat traficul pe drumurile naționale în zonele Pasul Gutâi,pe ruta Baia Mare – Târgu Lăpuș și Baia Mare – Satu Mare. De asemenea, un TIR a ajuns astăzi dimineață în șanț în zona Dura din municipiu.

Un accident rutier grav a avut loc la Stejarul. Mai multe echipaje de la Poliție și o ambulanță au ajuns la fața locului după ce șoferul unui autoturism a ieșit cu mașina de pe carosabil și a ajuns în șanț.

Traficul este îngreunat și pe centura Băii Mari după un impact între două mașini.

Cum se circulă pe drumurile naționale din județ

 

  • DN 18 și DN 17C la Vișeu de Sus umed.
  • DN 18 Pasul Prislop zăpadă frământată până la 1 cm intre km 156 și km 180. Tot aici, intre km 160 și km 180 vizibilitatea este redusă de ninsoarea viscolită, sub 100 de metri.
  • Pe DN 18 in Pasul Gutâi stratul de zăpadă frământată are pe unele sectoare 3 cm. Sunt porțiuni de drum umed, dar și cu zăpada frământată până la 1-2 cm.
  • Pe DN 1C și E58 stratul de zăpadă frământată măsoară până la 2 cm.Pe DN 18B stratul de zăpadă frământată măsoară pe unele sectoare 2 cm, iar pe altele 4 cm.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 27 utilaje și au răspândit 67 tone sare. Au fost utilizate 1800 litri clorura de calciu pe DN1C și E58. Se circulă în condiții de iarna. Nu sunt semnalate blocaje în trafic, la această oră.

Actualizare:

 

Un cititor al ActualMM ne-a trimis imagini din zona Groși unde, la această oră traficul se desfășoară cu dificultate, coloana de mașini întinzându-se pe sute de metri. Cauza se pare că ar fi un TIR care a rămas blocat în zăpadă.

ActualMM

 

Credit foto: Facebook/ Ioan si Andreea Hepcal, Micu Iulian, Diana Roxana

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA