spot_img
AcasăActualitateMARAMUREȘUL SE "RELAXEAZĂ" - Petrecere în miez de noapte într-un club din...

MARAMUREȘUL SE „RELAXEAZĂ” – Petrecere în miez de noapte într-un club din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urma măsurilor de relaxare care au intrat în vigoare în 9 decembrie, se pare că unii operatori economici au relaxat de tot restricțiile și sfidează legea. Au dat liber la petreceri, care se pare că s-ar încheia târziu în noapte, conform VasileDale.ro

Așa a fost și sâmbătă seara când un club de pe raza municipiului Baia Mare, din apropiere de baraj Firiza, a organizat o petrecere anunțată chiar cu 4 zile înainte, iar forțele de ordine se pare că nu i-au deranjat pe oameni.

În urma sesizărilor făcute de către www.vasiledale.ro organele abilitate au efectuat verificări de-abia a doua zi. Nu de alta, dar printre petrecăreți se aflau și polițiști, arată sursa citată.

Polițiștii au constatat nerespectarea măsurilor stabilite prin HG 1242/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 decembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și s-au aplicat sancțiuni contravenționale in valoare de 3000 lei, conform Legii nr. 55/2020 cu modificările şi completările ulterioare, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Video: Baia Mare TV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA