spot_img
AcasăActualitateMARAMUREȘUL SĂLBATIC! - Polițist bătut crunt chiar în sediul Poliției de către...

MARAMUREȘUL SĂLBATIC! – Polițist bătut crunt chiar în sediul Poliției de către un tânăr de 23 de ani

DISTRIBUIȚI

Moment halucinant petrecut acum două zile la sediul Poliției din Șomcuta Mare, unde un om al legii a fost atacat de un tânăr de numai 23 de ani. Totul s-a petrecut după ce tânărul s-a prezentat la secție pentru a cere explicații cu privire la un accident rutier.

Momentan, nu avem informații cu privire la motivul pentru care bărbatul a izbucnit și l-a atacat pe polițist. Cert este că a fost nevoie de intervenția mai multor colegi pentru a-l opri pe atacatorul dezlănțuit, conform VasileDale.ro

Tânărul din Șomcuta Mare a fost reținut inițial pentru 24 de ore, ieri fiind prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, cererea fiind admisă de către instanță.

Victima are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale în urma bătăii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 12.10.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M.A.P. pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 și 4 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal.

La data de 11.10.2020, faţă de numitul M.A.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul M.A.P., în data de 11.10.2020 a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate M.M.G., agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 12.10.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul oficial al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Ce spune instanța de judecată

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3642/P/2020, din data de 12.10.2020 şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MOLDOVAN ANGHEL – PAUL, sub acuzaţia de comitere a infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 12 octombrie 2020 până în 10 noiembrie 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Moldovan Anghel-Paul, prin apărător de a se lua împotriva sa o altă măsura preventivă“, se arată în decizia instanței.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA