AcasăActualitate112MARAMUREȘUL SĂLBATIC - Cântăreața de muzică populară Ancuța Timiș și soțul său,...

MARAMUREȘUL SĂLBATIC – Cântăreața de muzică populară Ancuța Timiș și soțul său, blocați și bătuți în trafic. Soțul artistei a ajuns la spital

DISTRIBUIȚI

Un nou caz demn de seria “Maramureșul sălbatic” a avut loc zilele trecute la Borșa. Pare că pandemia, respectiv măsurile luate de Guvern, îi ține și… nu îi ține pe oameni în case. Mai rău este că bine-cunoscutele violențe de la Borșa nu se opresc nici acum.

Un cititor al VasileDale.ro, a cărei poveste a fost confirmată de către polițiști, a dezvăluit un caz incredibil. Cunoscuta artistă de muzică populară, Ancuța Timiș, dar și soțul ei, au fost opriți în trafic și bătuți de către mai mulți indivizi. Martorul susține că o mașină a clanului familiei Vasile Turta din Borșa ar fi urmărit mașina în care se afla Ancuța Timiș și soțul ei, le-au tăiat calea blocându-i, apoi s-ar fi dat jos din mașină și i-ar fi agresat pe aceștia atât verbal cât și fizic. Soțul artistei a avut nevoie de îngrijiri medicale specializate după bătaia aplicată.

Vă redăm mai jos, integral, cele povestite de maramureșean:

Joi, în jurul orei 15.30, Ancuța Timiș, împreună cu soțul ei Ioan Jorza, au fost victimele unui conflict neașteptat. În drum spre casă, mașina lor a fost blocată de către clanul familiei ”Vasile Turta” din Borșa. Motivul disputei a fost unul banal. O fată din clanul Turta i-ar fi cerut Ancuței o smă de bani pe care aceasta i-ar fi dat-o cadou de nuntă. Ancuța nu a refuzat să îi dea banii, însă i-a spus că îi va primi la momentul potrivit, adică la nunta ei. Bineînțeles, cei din clanul Turta s-au enervat și au ripostat asupra lor. Cei doi au fost agresați atât verbal cât și fizic. Au fost atacați cu pietre, pumni, picioare. Soțul artistei a ajuns la spital cu leziuni. Vasile Turta (tatăl) împreună cu fiica lui dau dovadă de o sălbăticie ieșită din comun. Izolarea își spune cuvântu. Lumea a rămas fără bani și foamea fiind mare, iar acest lucru îi determină să recurgă la violență. Poliția a fost sesizată dar nu au luat nicio măsură de prevenție, deși ei au mai multe dosare pe rol. Se pare că lumea îi poartă frică acestui Clan. Menționez faptul că nu e prima oară când aceștia atentează la bunurile lor. În iarnă, mai ales de Crăciun, o altă mașină a artistei Ancuța Timiș a fost spartă de băiatul clanului Turta, Vasile”, este mesajul primit.

Polițiștii maramureșeni confirmă că s-a deschis un dosar penal în acest sens, urmând a se lua măsurile legale.

*Așteptăm un punct de vedere oficial din partea părților implicate. Putem fi contactați fie pe adresa de e-mail [email protected], fie pe Whatsapp la numărul 0749 857 575.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Si ce mai asteapta procuratura militara (ca doar e stare de urgenta), cu armata si cu mascatii ca sa puna clanul asta cu botul pe labe si la parnaie, unde le este locul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA