AcasăActualitateMARAMUREȘUL, MISTUIT DE INCENDII - 13 situații de urgență în weekend pentru...

MARAMUREȘUL, MISTUIT DE INCENDII – 13 situații de urgență în weekend pentru pompieri. Trei adăposturi de animale s-au făcut scrum în Seni

DISTRIBUIȚI

MARAMUREȘUL, MISTUIT DE INCENDII  Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend la 13 situații de urgență, din care 6 au fost intervenții pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În total au ars circa 12 hectare de vegetație în localitățile Șomcuta Mare, Tăuții Măgherăuș, Finteușu Mare, Recea, Baia Mare și Valea Chioarului.

Vineri, 13.09., echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost chemată să ridice un proiectil neexplodat în localitatea Lucăcești. Elementul de muniție a fost ridicat și depozitat în siguranță pentru a fi distrus. Tot vineri, pompierii din Șomcuta Mare au intervenit în Chelința, unde un autoturism a luat foc. Flăcările au distrus  bordul și plafonul autoturismului. Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit într-un apartament în Baia Mare. În urma incendiului a ars doar mâncarea dintr-o oală uită pe aragaz.

Sâmbătă, 14.09., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri pe bulevardul Unirii.

Duminică, 15.09., pompierii din Târgu Lăpuș au intervenit, alături de SVSU Vima Mică, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars circa 120 de tone de fân, 250 de metri liniari de scândură  și 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn. Pe strada Florilor din Baia Mare, pompierii băimăreni au intervenit de urgență la un apartament, unde în bucătărie a izbucnit un incendiu. Flăcările au distrus un frigider, o masă și două scaune. Tot ieri, la Seini, a izbucnit un incendiu la 3 adăposturi de animale. Au ars cele trei adăposturi din lemn, pe o suprafață de circa 1480 de metri pătrați.

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA