AcasăActualitateMARAMUREȘUL ÎNLĂCRIMAT - Mădălina Breban, tânăra de 21 de ani din Chiuzbaia...

MARAMUREȘUL ÎNLĂCRIMAT – Mădălina Breban, tânăra de 21 de ani din Chiuzbaia ce suferea de cancer, s-a stins din viață

DISTRIBUIȚI

Mădălina Breban, tânăra de doar 21 de ani din Chiuzbaia care a impresionat mii de persoane prin povestea ei de viață, dar mai ales prin modul în care lupta neobosită cu o boală crâncenă, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut azi, la doar două zile înainte ca Mădălina să împlinească 22 de ani. Pe pagina de Facebook a tinerei au început deja să curgă mesajele de condoleanțe.

Vei ramane în sufletele noastre pentru totdeauna.Dumnezeu să te odihnească in pace Madalina Breban !!!Drum lin către îngeri fata frumoasa!

O LUPTĂTOARE! Un înger! Drum lin spre cer, te voi purta mereu în suflet!

Sute de persoane, printre care sportivi cunoscuți, antreprenori din județ, dar și oameni de rând s-au mobilizat în ultimele luni pentru a strânge donații pentru Mădălina, mai exact pentru operațiile și tratamentul costisitor de care avea nevoie pentru a se face bine. Din păcate, viața demonstrează deseori că nu toate poveștile se termină cu bine. Cu toate acestea, Mădălina va rămâne în memoria tuturor celor care au cunoscut-o ca fiind o adevărată luptătoare.

Dormi în pace!

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Sunt sute de oameni care mor și cazurile lor nu ajung „știrea zilei”. Odihnească se in pace, dar haideți sa nu plângem un singur mort.
    Și sora mea a murit la vârsta de 3 ani. Move on.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA