spot_img
AcasăEvenimentMARAMUREŞUL, ÎN CONDUCEREA ORGANIZAŢIEI DE FEMEI A PNL - Olivia Cherhaţ şi...

MARAMUREŞUL, ÎN CONDUCEREA ORGANIZAŢIEI DE FEMEI A PNL – Olivia Cherhaţ şi Anişoara Mihali, în echipa condusă de Florica Cherecheş

DISTRIBUIȚI

MARAMUREŞUL, ÎN CONDUCEREA ORGANIZAŢIEI DE FEMEI A PNL Organizaţia de Femei a PNL Maramureş şi-a demonstrat valoarea la alegerile care au avut loc duminică, 17 decembrie, la Bucureşti.

Două reprezentante ale judeţului fac parte din noua echipă de conducere a Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal (OFL), condusă de deputatul Florica Cherecheş.

Consilierul judeţean Anişoara Mihali a fost aleasă membru în Biroul Executiv Naţional, iar Olivia Cherhaţ a fost votată în Curtea de Arbitraj, structurile de conducere ale PNL îmbogăţindu-se astfel cu doi jurişti profesionişti cu experienţă în administraţie.

„Organizaţia maramureşeană a Femeilor Liberale este una puternică şi şi-a demonstrat unitatea.

S-a muncit mult în tururile electorale din anii trecuţi şi cele două poziţii la nivel naţional sunt de fapt o recunoaştere a efortului depus”, a spus Olivia Cherhaţ, preşedinte al OFL Baia Mare şi membru al Curţii de Arbitraj a OFL.

Doamnele Liberale, împreună cu deputatul de Maramureş Viorica Cherecheş, vor sprijini toate proiectele şi acţiunile noului preşedinte a OFL, deputatul Florica Cherecheş, pentru ca vocea femeilor din cadrul Partidului Naţional Liberal să devină mai puternică şi mai apreciată.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA