AcasăNews AlertMARAMUREȘUL A REPREZENTAT ROMÂNIA LA VARȘOVIA - Deputatul Norbert Apjok, în dialog...

MARAMUREȘUL A REPREZENTAT ROMÂNIA LA VARȘOVIA – Deputatul Norbert Apjok, în dialog cu politicienii europeni despre politicile statelor europene și modul de gestionare a războiului din Ucraina

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul maramureșean Norbert Apjok a reprezentat România recent la un eveniment organizat de Open European Dialogue, pe teme ce țin de politici europene. Evenimentul s-a desfășurat sub egida War in Ukraine: Navigating In -Between.

Timp de aproape 2 zile, evenimentul a reunit la Varșovia 19 deputați din 15 țări pentru a discuta despre implicațiile războiului din Ucraina în Europa și posibilele scenarii de viitor, precum și despre oportunitățile de cooperare.

Dialogul a fost conceput pentru a permite unele conversații dificile și pentru a ajuta politicienii să navigheze prin incertitudinea viitorului, rămânând concentrați pe oportunitățile pozitive de colaborare.

Am avut onoarea și privilegiul de a participa la acest eveniment remarcabil organizat de Open European Dialogue, într-un moment crucial pentru politica europeană. Suntem cu toții conștienți că navigarea prin incertitudinea viitorului poate fi copleșitoare. Cu toate acestea, cred că în mijlocul acestor provocări se ascund oportunități inestimabile pentru colaborare și construirea unui viitor mai bun pentru Europa. În calitate de politicieni, avem responsabilitatea de a găsi soluții creative și de a crea spații de dialog care să conducă la o mai bună înțelegere și cooperare între statele europene.

Evenimentul organizat de Open European Dialogue a oferit acest cadru ideal pentru a naviga prin aceste ape tulburi. Am fost inspirat de determinarea și angajamentul celorlalți deputați prezenți și am învățat enorm de mult din perspectiva lor. Împreună, am reușit să deschidem porți către soluții inovatoare și să ne concentrăm asupra oportunităților pozitive pe care le putem cultiva în această perioadă dificilă.

Promit că voi continua să muncesc neobosit pentru promovarea valorilor europene și pentru construirea unui viitor în care cooperarea și înțelegerea să fie în centrul politicilor noastre„, a spus deputatul Norbert Apjok.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA