spot_img
AcasăActualitateSocialMARAMURESENI PENALI: 14 infracţiuni rutiere constatate de poliţişti in trei zile (VIDEO)

MARAMURESENI PENALI: 14 infracţiuni rutiere constatate de poliţişti in trei zile (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În acest week-end poliţiştii maramureşeni au desfăşurat activităţi de supraveghere a traficului rutier pe drumurile publice din judeţ, context în care au constatat 14 infracţiuni rutiere. În 7 cazuri conducătorii auto sunt cercetaţi pentru că au condus un autoturism având o imbibaţie alcoolică peste limita legală, trei dintre ei neavând nici permis de conducere. În două cazuri au fost depistaţi în trafic doi conducători de mopede fără permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, în celelalte cazuri fiind vorba de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Exemple: 

Trei infracţiuni deodată: Sâmbătă, 16 februarie la ora 00.05 poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina l-au identificat în trafic pe DJ. 187 în localitatea Poienile de sub Munte pe Petru K. de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare  străine. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, autoturismul condus nu are poliţă de asigurare valabilă şi nici inspecţie tehnică periodică efectuată, iar la testarea cu aparatul etilo-test rezultatul a fost de 0,65 gr./l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A testat rezistenţa maşinii la impact: Duminică la ora 14.25 Nicolae T. de 20 ani din Bistra, a condus un autoturism pe raza localităţii Crasna Vişeului, prin centrul localităţii, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu alt autoturism care se afla parcat regulamentar. A demarat în trombă, iar la o distanţă de circa 20 m a intrat în coliziune cu un gard din beton, după care a plecat de la faţa locului, îndreptându-se pe strada Lunci înspre comuna Bistra. În comuna Bistra, la o distanţă de aproximativ 1 km faţă de centrul localităţii, pe marginea drumului, autoturismul a fost găsit oprit într-un pom, încuiat şi asigurat, iar conducătorul auto părăsise autoturismul. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Autoturismul urmează a fi verificat cu privire la legalitatea documentelor, întrucât era încuiat şi nu s-a putut verifica seria şasiu.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA