AcasăNews AlertMARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! - Polițistul din Șomcuta Mare care a...

MARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! – Polițistul din Șomcuta Mare care a salvat un bătrân de la moarte

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un polițist de la “rutieră” a fost omul zilei în Maramureș, ieri, 9 octombrie. Se afla în timpul programului de muncâ când, în jurul orei 15:40, atât el cât și colegii săi au fost anunțați printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat s-a accidentat în timp ce mergea pe bicicletă, pe o alee din parcul din Șomcuta Mare, conform VasileDale.ro.

Ajuns la fața locului, Agentul șef Adjunct Dunca Mihai a dat peste un vârstnic de aproape 90 de ani care sângera abundent. Se pare că, în timpul căzăturii de pe bicicletă, bătrânul și-a agățat piciorul în pedală, aceasta secționându-i artera femurală.

Imediat, polițistul a improvizat un garou pentru a-i opri hemoragia bărbatului, după care și-a sunat un prieten, un asistent la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș care locuiește în zonă, și l-a de chemat de urgență la fața locului.

La scurt timp a ajuns și un echipaj SMURD, care l-a transportat pe vârstnicul rănit la spital.

Datorită celor doi, viața bărbatului de 89 de ani a fost salvată. Cu asemenea fapte eroice, Mihai Dunca nu a făcut cinste doar breslei sale, ci și comunității maramureșene, fapt pentru care nu există îndoială că acesta merită să intre în categoria maramureșenilor cu care ne mândrim!

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA