AcasăNews AlertMARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! Cosmin Barabaș, jandarmul erou care a salvat...

MARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! Cosmin Barabaș, jandarmul erou care a salvat sute de vieți

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un om al legii din Maramureș și-a câștigat renumele de erou pentru sute de suflete. În ulimele două decenii, bărbatul a donat sânge și a ajutat multe persoane să supraviețuiască diverselor accidente sau boli grave.

Barabaş Cosmin este donator onorific de 24 de ani. În anul 1999 a donat sânge pentru prima dată, iar recent a bifat a 100-a acţiune de donare. Jandarmul donează de trei sau patru ori pe an cu gândul că gestul lui va aduce bucurie oamenilor încercaţi de boală. Astfel, 45.000 de ml de sânge s-au transformat în picături de viaţă pentru oameni aflaţi în situaţii grave, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Am început să donez din anul 1999. Prima dată am donat la solicitarea unui coleg de serviciu, care a avut un accident de mașină. După 24 de ani, donez în continuare și sper să o mai fac până la vârsta de 65 de ani. Donez sânge pentru că astfel pot dărui o şansă la viaţă oamenilor aflaţi în situaţii dificile. Un simplu gest de umanitate”, a declarat Cosmin Barabaș.

Sursă: RomâniaTV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA