spot_img
AcasăNews AlertMARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! - Cine sunt cei trei polițiști care...

MARAMUREȘENI CU CARE NE MÂNDRIM! – Cine sunt cei trei polițiști care i-au recuperat unui bătrân agoniseala de o viață, după ce a fost jefuit

DISTRIBUIȚI

Trei polițiști ai secției 4 din Leordina au reușit să recupereze o sumă importantă de bani furată de către două tinere din casa unui bătrân de 84 de ani din Ruscova. Vârstnicul rămăsese fără agoniseala de o viață, în prag de iarnă, după ce a vrut să ajute două femei cu bani și un pahar cu apă. Cele două l-au păcălit și i-au furat cei 23.000 de lei pe care omul îi strânsese cu greu.

Din fericire, agenții Dana, Emilia și Valentin au reușit să le prindă repede pe infractoare și, mai mult, să îi recupereze maramureșeanului prejudiciul.

În prag de iarnă, un bătrân, de 84 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, a rămas fără agoniseala de o viață, după ce a vrut să ajute, cu bani și un pahar cu apă, două tinere. Șansa lui a fost că Dana, Emilia și Valentin, polițiști ai Secției 4 Leordina, pe care i-a anunțat de comiterea faptei prin 112, s-au mobilizat și le-au depistat pe fete, în doar două ore. Cei 23.000 de lei sustrași din locuința bătrânului, profitând de neatenția lui, au fost descoperiți de polițiști la cele două tinere. Spre bucuria lui și a noastră, banii au fost restituiți în totalitate bărbatului. Felicitări colegilor, pentru operativitate și profesionalism!”, se arată în povestea publicată pe pagina de Facebook a Poliției Române.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA