AcasăEvenimentMaramuresean batut si talharit pe o strada din Dej. Agresorii au fost...

Maramuresean batut si talharit pe o strada din Dej. Agresorii au fost arestati

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii dejeni au identificat un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 20 de ani, care ar fi deposedat un bărbat de portmoneu, folosind violenţa.În fapt, la data de 6 mai a.c., ora 23:45, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Poliţia municipiului Dej, au fost sesizaţi de către un bărbat de 34 de ani din judeţul Maramureş, despre faptul că persoane necunoscute, prin violenţă, l-au deposedat de un portmoneu, în timp ce se afla pe strada Sălciilor din municipiul Dej. Conform precizărilor făcute de partea vătămată, portofelul conţinea acte de identitate şi suma de 300 lei.

Bărbatul de 34 de ani ar fi fost lovit de către o persoană necunoscută de sex masculin cu un obiect contondent în zona spatelui, după care i-ar fi fost sustras portmoneul, în prezenţa unei persoane necunoscute de sex feminin. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate ca fiind un bărbat de 24 de ani din comuna Căşeiu şi o femeie de 20 de ani din Dej.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de către bărbat a infracţiunii de „tâlhărie”, respectiv săvârşirii de către tânără a infracţiunii de complicitate la „tâlhărie”, fapte prevăzute de Codul penal. Totodată, faţă de aceştia instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA