AcasăNews AlertMARAMUREȘ - Vezi pe cine susține deputatul dr. Viorica Cherecheș la alegerile...

MARAMUREȘ – Vezi pe cine susține deputatul dr. Viorica Cherecheș la alegerile pentru președinția României

spot_img

DISTRIBUIȚI

MARAMUREȘ  Partidul Național Liberal a dat startul campaniei electorale pentru președinția României, în Baia Mare. Cu această ocazie, dr. Viorica Cherecheș, deputat PNL de Maramureș, transmite mesajul său cu privire la alegerile pentru președinția României.

Partidul Național Liberal a dat startul campaniei electorale pentru președinția României în Baia Mare și ne așteaptă o lună de muncă susținută. Opoziția nu mai are nimic de pierdut și va acționa mai apăsat decât în alte dăți probabil, așa că vă îndemn să renunțați la orgolii personale pentru a ne îndeplini un scop comun, Klaus Iohannis reales președinte!

Fiecare membru al PNL Maramureș este important, fiecare trebuie să-și aducă partea lui de contribuție în această campanie, indiferent de poziția pe care o are în partid.

Sunt un medic dedicat oamenilor și în această campanie mi-aș dori ca fiecare să fie alături de noi pentru un țel comun: Klaus Iohannis președinte, iar Partidul Național Liberal să guverneze România bine, respectând principiile liberale!”, a fost mesajul deputatului dr. Viorica Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA