AcasăEvenimentMARAMUREŞ - Sinuciderea lui IOAN URSUŢ a avut ecouri în presa suedeză...

MARAMUREŞ – Sinuciderea lui IOAN URSUŢ a avut ecouri în presa suedeză şi italiană

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sinuciderea suspectului principal în jaful secolului din pasul Gutâi a avut ecouri şi în străinătate. Presa din Suedia sau Italia au scris despre moartea baimăreanului Ioan Ursuţ. Iată o parte din ceea ce au scris jurnaliştii suedezi.

„Ioan Ursuţ a fost găsit mort

Ioan Ursuţ a fost găsit mort vineri dimineaţă într-o închisoare din România, raporteaza mass-media românească. Românul Ioan Ursuţ ar fi fost găsit mort în închisoare Gherla, în conformitate cu presa română. El ar fi sinucis in celula sa de noapte de vineri. În vârstă de 52 de ani, Ioan Ursuţ, sa născut în România, a făcut mai multe scapă spectaculoase din închisori suedeze. Printre altele, el a evadat din închisoare în 1988, la Norrköping, iar drumul său de zbor au trecut prin Aby, unde a luat hainele de la un raft de uscare într-o vilă.

1994 Ursuţ Ioan extrădat în Italia pentru o pedeapsă cu închisoarea de 18 ani pentru uciderea unui lider mafiot. L începutul anului 2010 el a fost arestat din nou – de data aceasta pentru un jaf în România. În dimineaţa zilei de vineri a fost găsit mort în închisoare în România.”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA