AcasăActualitate112MARAMUREȘ | MOARTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER - Tânăr de 20 de ani,...

MARAMUREȘ | MOARTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER – Tânăr de 20 de ani, găsit decedat lângă un copac, cu o bucată de fier beton înfiptă în față

spot_img

DISTRIBUIȚI

Moarte învăluită în mister în Maramureș. Un tânăr de numai 20 de ani a fost găsit decedat ieri dimineață lângă un copac, în apropierea unei gospodării din cătului Cvasnița, Poienile de Sub Munte. Potrivit VasileDale.ro, trupul neînsuflețit a fost găsit întins pe jos, cu fața spre pământ, iar o bucată de câțiva metri de fier beton îi era agățată de gură și de un copac.

Conform sursei citate, criminaliștii ajunși la fața locului nu au găsit nici o altă urmă de violență în afara celei provocate de fierul beton. Cadavrul tânărului a fost transportat la morgă, medicii legiști urmând să stabilească cauza decesului.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de moarte suspectă, în acest moment nefiind exclusă nici o variantă (crimă sau suicid). Tânărul ar fi fost externat din spital în urmă cu o lună, cu tratament, acesta suferind de afecțiuni psihice.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA