AcasăActualitateMARAMUREȘ: MINIVACANȚA DE PAȘTI - Acțiuni, petreceri sparte și amenzi în valoare...

MARAMUREȘ: MINIVACANȚA DE PAȘTI – Acțiuni, petreceri sparte și amenzi în valoare de zeci de mii de lei în doar 3 zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 30 aprilie-03 mai 2021, polițiștii maramureșeni au acționat zilnic pentru menținerea siguranței publice, prevenirea săvârșirii de fapte ilicite, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului Sars Cov-2.

Zilnic, peste 170 de efective au fost la datorie, în sistem integrat, împreună cu jandarmii maramureșeni, poliția de frontiera, pompieri, pe raza întregului județ, pentru evitarea de aglomerări de persoane, pentru o permanentă prezentă în zona locașurilor de cult, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

De asemenea, polițiștii maramureșeni au desfășurat în aceste zile peste 30 acțiuni punctuale privind desfășurarea de activități de prevenire și verificare în zonele aglomerate, respectiv centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun, terase, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de Covid-19 și pentru descurajarea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunilor punctuale de verificare a măsurilor privind răspândirea cu Sars Cov-2, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 47.000 lei. În această minivacanță, polițiștii din Baia Mare și Șomcuta Mare au întrerupt două evenimente private, unde au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 29.000 lei.

Totodată, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale persoanelor fizice identificate că nu respectă măsurile de protecție sanitară, precum și operatorilor economici care nu respectă măsurile stabilite pentru desfășurarea activităților.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA