spot_img
AcasăActualitate112MARAMUREȘ | Intervenție la miez de noapte a salvamontiștilor pentru a salva...

MARAMUREȘ | Intervenție la miez de noapte a salvamontiștilor pentru a salva o fetiță de 8 ani

DISTRIBUIȚI

Acțiune dificilă de salvare desfălurată azi-noapte de către salvamontiștii maramureșeni. Aceștia au fost solicitați să intervină pentru a acorda primul ajutor și a transporta la ambulanță o fetiță de 8 ani care manifesta febră, tuse, vărsături și episoade de leșin, conform spuselor mamei acesteia.

A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor tocmai pentru că locul în care trăiește familia e unul mai izolat, pe Valea Iliței din Vișeu de Jos. Salvatorii au parcurs pe jos un drum de mai bine de 40 de minute, cu echipamentele de salvare la ei, neputând să ajungă cu autospeciala până la casă.

După ce au stabilizat-o pe copila de 8 ani, au coborât-o spre ambulanță.

Surioara de 4 ani a coborât și ea cu salvatorii deoarece nu avea cu cine să rămâna acasa(mama coborand si ea), cea mica dovedindu-ne un mare curaj si determinare pentru un copil de 4 ani la o asa ora tarzie din noapte”, arată reprezentanții Salvamont Maramureș.

Acțiunea s-a încheiat la primele ore ale dimineții, salvatorii montani retrăgându-se la bază. Fetița a fost predată echipajului de ambulanță care a transportat-o în siguranță la spital pentru investigații amănunțite.

 

ActualMM

Foto: Salvamont Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA