AcasăActualitate112MARAMUREȘ | IMAGINI HALUCINANTE! Mai mulți bărbați s-au luat la BĂTAIE în...

MARAMUREȘ | IMAGINI HALUCINANTE! Mai mulți bărbați s-au luat la BĂTAIE în trafic, în miezul zilei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic s-au derulat astăzi în municipiul Sighetu Marmației. În ziua de 13 ianuarie a.c., doi tineri și-au cărat pumni și picioare în jurul orelor 16:00, în plin Centrul Istoric. Bătaia între cei doi s-a derulat și pe mijlocul drumului, circulația rutieră fiind blocată timp de câteva minute.

Nici claxoanele mașinilor și strigătelor pietonilor nu i-au oprit pe cei doi din a se bate ca orbii. Până la urmă, cei doi au fost despărțiți de către un cetățean mai în vârstă care avea asupra sa un par. Deocamdată nu se cunosc motivele care i-au determinat pe cei doi să se ia la bătaie.

Imaginile cu bătaia din Centrul municipiului Sighet au ajuns pe rețelele de socializare. Încă nu știm dacă Poliția cercetează faptele savârșite.

Din păcate, astfel de scene devin tot mai des întâlnite în județul nostru, dar și în Sighet. Legea pumnului pare să pună stăpânire pe străzile municipiului, iar cetățenii onești ai municipiului reclamă că în ultimii ani gradul de siguranță și climatul de ordine publică sunt la un minim istoric.

Sursă: Sighet247

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA