AcasăActualitate112MARAMUREȘ - Fetiță de 9 ani, bătută cu bestialitate de către mamă....

MARAMUREȘ – Fetiță de 9 ani, bătută cu bestialitate de către mamă. Polițiștii i-au deschis dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri seară, la ora 21.48, polițiștii au fost solicitați să intervină la un alt apel prin S.N.U.A.U. 112 privind un scandal în familie, tot în localitatea Ruscova.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 35 de ani și-a agresat fizic fiica de 9 ani, producându-i leziuni.

A fost solicitată și prezența asistentului comunitar din cadrul Primăriei comunei Ruscova care a venit la fața locului, iar victima a fost examinată de către medicul sosit la fața locului din cadrul Centrului Medical de Permanență Ruscova, nefiind necesară internarea sub supraveghere medicală.

În cauză, în prezența asistentului comunitar și a tatălui minorei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii de 35 de ani, iar minora a rămas în custodia tatălui ei și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA