spot_img
AcasăActualitate112MARAMUREȘ | FACEREA DE BINE... - Șofer căutat de polițiștii din două...

MARAMUREȘ | FACEREA DE BINE… – Șofer căutat de polițiștii din două județe după ce a observat pe drum un biciclist beat, căzut la pământ și s-a oprit să vadă dacă e bine. Biciclistul le-a zis polițiștilor că el l-a lovit cu mașina:

DISTRIBUIȚI

Zicala “bine faci, bine primești” nu este o regulă, iar un șofer din Republica Moldova a învățat asta chiar în Maramureș.

În timp ce circula pe Drumul Național 19, pe ruta Sighetu Marmației – Huta Certeze, pe raza localității Remeți, șoferul moldovean a observat un biciclist căzut la pământ, pe șosea. Ca un bun samaritean, bărbatul a oprit mașina, s-a dat jos și a mers să-l verifice pe bărbat, întrebându-l inclusiv dacă are nevoie de ajutor. Fiind refuzat, șoferul și-a continuat deplasarea.

La scurt timp după, un echipaj de Poliție l-a găsit pe același biciclist, tot la pământ și cu răni la cap. Întrebându-l ce s-a întâmplat, maramureșeanul de 58 de ani le-a declarat oamenilor legii că a fost lovit de mașină, indicând-ul chiar pe cel care se oprise să îi ofere ajutorul.

Imediat, polițiștii maramureșeni au pornit în căutarea șoferului moldovean. Ba mai mult, au cerut și ajutorul colegilor sătmăreni, având în vedere că aveau de a face, credeau ei, cu un caz de fugă de la locul unui accident cu victime.

Aseară, în jurul orei 19:00, “suspectul” a fost găsit pe raza localității Certeze.

Polițiștii au descoperit că șoferul e nevinovat

În urma anchetei polițiștii au stabilit faptul că biciclistul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat) s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se cu capul de asfalt. Șoferul din Republica Moldova a oprit și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. Bărbatul a spus că nu. Șoferul și-a continuat drumul. Doar că la sosirea polițiștilor bărbatul a declarat că a fost lovit de mașină, scrie VasileDale.ro

Odată identificat autoturismul și readus în Maramureș criminaliștii nu au găsit pe mașină nicio urmă a vreunui accident rutier. Astfel șoferul din Republica Moldova și-a continuat drumul după câteva ore pierdute din cauza unei declarații mincioase a biciclistului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA