AcasăAdministrațieMARAMUREȘ: COVID-19 - Se prelungește carantina în Gârdani. Poienile Izei este prima...

MARAMUREȘ: COVID-19 – Se prelungește carantina în Gârdani. Poienile Izei este prima localitate din județ care iese din carantină în acest an

DISTRIBUIȚI

CJSU Maramureș anunță prelungirea măsurii de carantinare a localității Gârdani pentru o perioadă de încă 7 zile. Decizia se datorează situației epidemiologice actuale în localitate, care încă necesită măsuri stricte pentru a ajunge la o rată a incidenței mai mică.

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat că s-a primit ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru localitatea Gârdani. Aceasta va intra în vigoare de astăzi, 23 februarie a.c., începând cu ora 08.00, pentru o perioadă de 7 zile. Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate de către locuitorii localității, dar și de către cetățenii care vor tranzita localitatea carantinată zonal sunt aceleași care au fost stabilite anterior. Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș”, se arată în comunicatul CJSU Maramureș.

Totodată, autoritățile județene anunță că măsura carantinei nu va fi prelungită pentru Poienile Izei. Astfel, localitatea este prima din acest an, din județ, care iese din carantină.

Click aici pentru a descărca modelul de declarație.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA