AcasăActualitate112MARAMUREȘ: CONDAMNAȚI LA ÎNCHISOARE - Cum l-au ajutat un polițist, un medic...

MARAMUREȘ: CONDAMNAȚI LA ÎNCHISOARE – Cum l-au ajutat un polițist, un medic și un asistent pe un șofer beat la volan să scape fără nici o sancțiune

DISTRIBUIȚI

Un polițist, un medic și un asistent medical au fost condamnați la închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Cluj după ce au ajutat un șofer prins beat la volan să scape nepedepsit. Ce au făcut aceștia este demn de bancurile cu celebrul personaj “Bulă”.

Întâmplarea a avut loc anul trecut, în data de 2 martie. În urma unui control în trafic, un șofer a fost prins băut la volan. Cum-necum, șoferul cu alcoolemie a căzut la o înțelegere cu polițistul care l-a oprit pentru a nu rămâne fără permis de conducere. Omul legii a apelat la rândul său la două cadre medicale (medic și asistent medical), care, în loc să îi recolteze probe de sânge șoferului în vederea stabilirii alcoolemiei, au recoltat sânge de la… mama acestuia.

Polițistul a atestat chiar prin semnătura sa, în procesul verbal de recoltare a mostrelor biologice, faptul că probele au fost recoltate de la suspect.

Din nefericire pentru cei trei, întregul caz a fost descoperit de către procurorii DGA. Atât polițistul cât și cele două cadre medicale au fost trimiși în judecată în data de 14 octombrie de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Acum, instanța l-a condamnat pe agentul de Poliție la un an și zece luni de închisoare cu suspendare pentru favorizarae făptuitorului și fals intelectual, ier pe medicul de gardă și asistentul medical la o pedeapsă de un an și șapte luni de închisoare fiecare, pentru aceleași fapte.

 

ActualMM

Sursă info: DGA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA