spot_img
AcasăActualitate112MARAMUREȘ | CAZ DIABOLIC! - Doi câini găsiți spânzurați în pădure. Polițiștii...

MARAMUREȘ | CAZ DIABOLIC! – Doi câini găsiți spânzurați în pădure. Polițiștii au ajuns la fața locului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră într-o pădure de la marginea satului Stoiceni, din Țara Lăpușului. Proprietarul pădurii a găsit doi câini spânzurați. Unul la aproximativ 50 de metri după ce a intrat în pădure, iar cel de-al doilea undeva la spre mijlocul acesteia.

Chiar acum (ora 12.00) poliția este de la fața locului. Am alertat prin 112 și au trimis un echipaj și sunt la locul faptei. Sâmbătă în jurul orei 17.00 am mers până la Stoiceni până la livada care era a bunicului meu. Am o căbănuță acolo și am zis să merg până acolo. Că mergem destul de rar pe-acolo și am intrat un pic în pădure după ciuperci. Și la 50 de metri am găsit pe o creangă și era un cap de câine și o bucată din coloană, cât o mai rămas din ea. Ala era mai vechi, cred ca are 3 săptămâni, o lună de când e acolo. Și am urcat mai sus în pădure și am găsit un alt câine. Asta proaspăt agățat, de vreo 3 zile. Un câine ciobănesc mare.

Era tot așa agățat la vreo 3 metri de creanga unui copac. Erau spânzurați cu o sfoară din aia de rafie. Oricum cine i-a dus acolo, cu siguranță câinele îl știa că altfel nu cred că mergea cu el acolo. Am fost șocat de ce am găsit. Am anunțat poliția dar abia astăzi dimineață, că ieri am fost pe munte și nu prea aveam semnal constant și nu am sunat, tocmai ca să pot fi în legătură cu ei dacă mă sună. Aștept și eu de la ei să vedem ce descoperă. Habar nu am cine a putut fi. Eu merg acolo de 2-3 ori pe an. Eu stau la Cluj, locuiesc la Cluj Napoca din 1992. Nici vecinii nu mi-i știu foarte bine. Nu am bănuieli. Nu e normal să îi spânzure” a declarat proprietarul pădurii pentru VasileDale.ro.

Știre în curs de actualizare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA