spot_img
AcasăActualitateMARAMUREȘ: BILANȚ 20 IULIE - 5 accidente într-o singură zi, două dintre...

MARAMUREȘ: BILANȚ 20 IULIE – 5 accidente într-o singură zi, două dintre ele în Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Evenimentele rutiere s-au integrat în normalitate în România. Nici Maramureșul nu face excepție de la “regulă”, numărul accidentelor crescând alarmant de la un an la altul. Așa se face că, într-o singură zi, în Maramureș au avut loc nu mai puțin de 5 accidente – unele mai grave, altele mai puțin grave. Este vorba despre ziua de ieri, 20 iulie.

Electrolizei, Baia Mare

Primul accident a avut loc încă de la primele ore ale dimineții, pe strada Electrolizei din Baia Mare. Au fost implicate un taximetru și o autoutilitară. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți, însă pagubele materiale rezultate le vor da ceva bătăi de cap șoferilor.

Lăpușel

Al doilea accident al zilei de ieri s-a petrecut pe DN 1C, pe raza localității Lăpușel. Șoferul unui Renault Megane ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Pasul Gutâi

În al treilea accident a fost implicat un autotren. Într-o curbă strânsă la stânga, remorca TIR-ului s-a răsturnat. Traficul s-a desfășurat întreunat în zonă, până când echipele chemate la fața locului au reușit să pună remorca pe roți.

Colțirea

Al patrulea accident s-a materializat printr-o tamponare ușoară între două mașini, pe raza localității Colțirea. Nimeni nu a fost rănit, însă nu se poate că au avut un început de săptămână ideal…

Bulevardul Independenței, Baia Mare

Ultimul, dar nu cel din urmă, al cincilea accident a avut loc (unde altundeva) în Baia Mare. Cauza ar fi fost nerespectarea distanței de siguranță de către șoferul Daciei, care a intrat în plin în mașina din fața sa. La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță al SAJ Maramureș, însă la fel ca în cazurile de mai sus, cei aflați în cele două autoturisme au scăpat doar cu o sperietură.

Nu vă jucați cu siguranța voastră și a celor dragi! Nu vă lăsați absorbiți de telefoane ori alte dispozitive sau lucruri care vă pot distrage atenția la volan. Evitați viteza excesivă. Conduceți prudent, conduceți cu conștiința că viețile altora, dar și viața voastră, e în mâinile voastre când vă aflați pe scaunul șoferului.

ActualMM

Sursă foto: Deszo Miklos, Stefania Georgiana, Mihai Abraham, Paul Stan, Dan Mihai/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA