AcasăActualitate112MARAMUREȘ | “Aventura” unui om ce a vrut să-și construiască casă. Cum...

MARAMUREȘ | “Aventura” unui om ce a vrut să-și construiască casă. Cum i-au luat constructorii banii de materiale și manoperă, i-au făcut o “jucărie” de metal, apoi au fugit și i-au blocat numărul de telefon

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 19 februarie, în baza probatoriului administrat, organele de urmărire penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Galați, sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, la data de 01 noiembrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Comunal Strâmtura au fost sesizați de către un bărbat din comună, despre faptul că, în cursul lunii august 2023, în baza unei convenții verbale avute cu persoane necunoscute, acestea s-au angajat să-i edifice un imobil, contra sumei de 11.000 euro.

După negocierea prețului, persoana vătămată le-a înmânat la solicitarea persoanelor în cauză, suma de 10.000 euro, necesară achiziționării materialelor și a efectuării manoperei, iar după ce au construit parțial scheletul metalic al imobilului, au plecat de la fața locului, fără să mai revină pentru finalizarea acestuia și fără să mai poată fi contactați.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 20 februarie, să fie prezentat unității de parchet în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA