AcasăActualitateMARAMUREȘ AIRSHOW – Un spectacol aviatic urmat de un concert incendiar

MARAMUREȘ AIRSHOW – Un spectacol aviatic urmat de un concert incendiar

spot_img

DISTRIBUIȚI

MARAMUREȘ AIRSHOW  Sâmbătă, 20 mai, Aeroportul Internaţional Maramureş a găzduit un eveniment de excepţie: Maramureş Airshow, organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi UAC Europe, în cadrul celei de-a treia ediții a ”Zilelor Maramureșului”. Programul a fost extrem de variat şi s-a întins pe durata întregii zile.

Sute de maramureșeni au ales să vină la manifestare cu mașina personală, au stat cu orele în cozi interminabile. Mulți dintre ei au decis să-și parcheze mașinile și să-și continue drumul pe jos.

MARAMUREȘ AIRSHOW 2

Cel mai aşteptat eveniment din acest an a debutat în dimineaţa zilei de 20 mai, începând cu ora 9.00, cu etapa internaţională de Rally Sprint, competiţie sub egida Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA). În jurul orei 13.00 s-a permis accesul publicului pe zona de îmbarcare-debarcare pentru mitingul aviatic, tot atunci sosind la Aeroport şi automobilele de epocă, din cadrul VW Käfer Club Baia Mare.

Mitingul aviatic a însemnat un spectacol de excepţie oferit de formaţia acrobatică „Hawks of România” (Şoimii României – echipa naţională de acrobaţie) – care a zburat cu aeronave Extra 300 de înaltă acrobaţie -, formaţia de planoare „White Wings” (Aripi Albe – echipa naţională de planorism acrobatic), echipa de paraşutişti a Aeroclubului (Blue Wings România), două aeronave IAR-46, două aeronave ultrauşoare motorizate şi un balon cu aer cald. Prezenţă inedită la acest show a fost băimăreanul Sorin Bochiş, fost pilot militar pe avioane MIG 21 şi MIG 23, care a executat acrobaţii cu un avion de tip SKYBOLT. În jurul orei 17.00, trei avioane de vânătoare MiG LanceR au surlovat perimetrul aeroportul timp de aproximativ 8 minute, pentru a putea a putea fi observate de către participanţii la miting.

După ora 17.00, centrul evenimentelor s-a mutat pe scena din incinta Aeroportului, iar spectacolul a debutat cu concertul copiilor de la Şcoala de canto Insieme, urmați de o prezentare de modă AIRFashion a lui Lorand Coza, Anton- supranumit designerul adolescentilor. A cântat, apoi, Angel Cătălin Ionce, care a participat la Next Star şi Paul Panait.

Concertul extraordinar susţinut de Lidia Buble, Adi Sînă&Band, Smiley a durat aproximativ 3 ore şi a fost prezentat de Mihai Morar. Atmosfera incendiară și ovațiile publicului au dovedit că întreg evenimentul a fost o reușită.

Sursă foto: Consiliul Județean Maramureș/Mezok Dan

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA