AcasăActualitateMÂNDRIE PENTRU MARAMUREȘ! Locotenent colonel Văsuț Zaharia, jandarm maramureșean, a câștigat loul...

MÂNDRIE PENTRU MARAMUREȘ! Locotenent colonel Văsuț Zaharia, jandarm maramureșean, a câștigat loul 1 național la șah

spot_img

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureș se mândrește cu o nouă reușită sportivă a unui cadru militar, de data aceasta la șah. Este vorba despre colegul nostru locotenent colonel Văsuț Zaharia care în perioada 12- 16 februarie 2024 a participat la Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne reușind să obțină două locuri pe podium: locul I la turneul Șah Blitz categoria legitimați și locul al II- lea la Campionatul de Șah, categoria senior calificat. În cadrul acestei competiții au participat peste 50 de jandarmi, polițiști sau pompieri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din toate colțurile țării.

Această reușită nu este însă singulară. Pasionat de șah încă de mic, colegul nostru a reușit să obțină locuri fruntașe cu fiecare campionat organizat la nivelul M.A.I. de-a lungul timpului.

Mai mult decât atât, pasiunea sa de jucător s-a transformat în dorința de a-i iniția și pe alții în jocul minții, astfel încât din anul 2017 a deschis Clubul de Șah pentru copii “Tinere speranțe” Baia Mare.

Îl felicităm pentru obținerea acestor frumoase rezultate în cadrul Campionatului de Șah, dorindu-i ascensiune continuă în practicarea acestui antrenant sport – șahul și în obținerea cât mai multor trofee.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA