Acasăsinucidere maramuresMamă, ce barză vine în familia Oanță! Băimăreanul Ovidiu Oanţă de la...

Mamă, ce barză vine în familia Oanță! Băimăreanul Ovidiu Oanţă de la Pro TV va fi tată de gemeni!

DISTRIBUIȚI

Băimăreanul Ovidiu Oanţă, cunoscutul reporter pe justiție și evenimente speciale de la Pro TV va deveni tată pentru a doua oară, de data aceasta de băieţi gemeni, informează postul de televiziune.
Soţia lui Ovidiu Oanţă, Delia, este însărcinată cu gemeni. „Ne doream de multă vreme un frăţior sau o surioară pentru Oana”, a spus Ovidiu. „Ei bine, aproape ne pierdusem orice speranţă şi, într-un moment de cumpănă, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu vestea cea mare: vom fi din nou părinţi. Vestea cu adevărat magnifică a fost atunci când ecografistul ne-a spus că sunt nu unul, ci doi copii”, a dezvăluit corespondentul Ştirilor Pro TV.

Fetiţa lui Ovidiu, Oana, care chiar i-a scris berzei o scrisoare în care îi cerea un frate, spera că va avea cel puţin o surioară, însă numele Oanţă va fi dus mai departe de doi băieţi.

„Suntem toţi trei în culmea fericirii. În fiecare zi discutăm despre mişcările din ce în ce mai vizibile din burtica mamei. În special seara, cât sunt cu ochii pe TV, stau cu mâna pe burtică, să îi simt. E ceva fabulous”, a mărturisit încântat Ovidiu, care va deveni din nou tătic, la sfârşitul lunii iunie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA