AcasăMARAMURESUL ISTORICMAMA BĂTĂUŞĂ - Adelina Oniga pierde tot. Soțul a declanșat procedura de...

MAMA BĂTĂUŞĂ – Adelina Oniga pierde tot. Soțul a declanșat procedura de divorț

DISTRIBUIȚI

MAMA BĂTĂUŞĂ Adelina Oniga, femeia care, cu o violență ieșită din comun, și-a stâlcit în bătaie fetița de numai patru anișori, și-a pierdut nu numai libertatea, ci și familia.

MAMA BĂTĂUŞĂ Mihai, tatăl micuței maltratate, a demarat procedura de a divorța de cea care era să-i omoare copila. ”Nu mai pot să stau lângă o asemenea femeie”, a spus Mihai. Astfel, mama bătăușă pierde tot ce a avut.

După șapte săptămâni trăite într-o tensiune ucigătoare într-o rezervă a Spitalului ”Marie Curie” din Capitală, Mihai și-a dus, în sfârșit, fetița acasă, la Vișeu de Sus, Maramureș.

Delicata intervenție chirurgicală de extirpare a unui chist format periculos undeva în apropierea pancreasului și a stomacului distruse ale micuței a fost amânată din motive medicale impuse de chirurgi, relatează libertatea.ro.

Pentru că fetița lui este ceva mai bine, bărbatul a făcut deja un prim drum la Judecătoria Vișeu pentru a depune actele necesare declanșării procedurii de divorț.

”Nu vreau să mai aud de ea în veci! Nu voi putea să trec niciodată peste ce i-a făcut fetiței noastre.

A vrut să o omoare! Asta nu se iartă! Divorțez! Fiecare să meargă pe drumul lui. Ea cu probleme ei și cu familia ei, eu alături de copilașii mei la care țin ca la ochii din cap”, ne-a spus Mihai, în timp ce se afla la un birou de copiat acte pentru a-și pregăti dosarul.

Cum Vișeu de Sus este o așezare mică, întâlnirea cu rudele soției sale care purtau sâmbetele a fost inevitabilă.

Cei care până mai ieri l-au amenințat cu moartea s-au potolit, din fericire, și chiar, surprinzător, s-au declarat a fi alături de el.

”Bine că lucrurile s-au aranjat așa. Nimeni nu are nevoie amenințări sau, Doamne ferește!, de mai rău”, a adăugat bărbatul în vârstă de 28 de ani care esre în concediu de creștere a copilului.

Aflată după gratii, în arestul IPJ Maramureș, Adelina Viorica Oniga va afla printr-o citație adusă la ”gratie” de decizia soțului ei de a pune punct mariajului dintre ei.

Gravidă în luna a șasea, mama bătăușă  pierde tot: libertate, familie și, poate chiar dreptul de a-și crește până și copilașul nenăscut pe acum îl poartă în pântece.

”Este posibil ca antecedentele ei să cântărească decisiv atunci când se va pune problema tutelei atât în cazul celor trei minori ai lor, cât și cel al bebelușului care se va naște peste câteva luni”, au adăugat surse judiciare.

Adelina Viorica Oniga a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de tentativă de omor asupra unui membru de familie.

citeşte şi FĂRĂ SCRUPULE/ACTUALIZARE – Fetiță de 4 ani din Vișeu de Sus, internată la spital în stare gravă după ce a fost bătută de mama sa

citeşte şi SE CĂIEŞTE – Mama din Vişeu de Sus care și-a stâlcit fetița în bătaie îi cere soțului să o ierte

citeşte şi MAMA BĂTĂUŞĂ – După ce a lovit-o cu bâta, femeia din Vişeu de Sus și-a ”tratat” copila cu… paracetamol

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA