spot_img
AcasăActualitatePoliticMAI TARI ÎN DEFENSIVĂ – UNPR l-a transferat pe Rică Răducanu

MAI TARI ÎN DEFENSIVĂ – UNPR l-a transferat pe Rică Răducanu

spot_img

DISTRIBUIȚI

UNPR se întărește în „defensivă”. Partidul condus de Gabriel Oprea are de astăzi un nou membru de marcă în persoana lui Rică Răducanu, fostul mare portar al României. Anunțul privind înscrierea în UNPR a gloriei fotbalistice a fost făcut de către Neculai Onțanu.

”Rică RĂDUCANU marea glorie a fotbalului românesc s-a înscris în UNPR. Este în interesul naţional, în această perioadă când parcă am uitat să preţuim oamenii mari care au făcut cinste României, să ne apreciem valorile naţionale. Rică RĂDUCANU este o valoare a tuturor românilor”, a scris, duminică, pe Facebook, Neculai Onţanu, secretar general al UNPR şi primar al sectorului 2 al Capitalei.

Anunţul este însoţit de o fotografie cu Rică Răducanu, într-un restaurant cu specific românesc, cu adeziunea la UNPR în mână. Necula Rică Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, având la activ 329 de meciuri jucate în prima divizie, iar în echipa naţională 61 de selecţii. Este recunoscut ca personalitate a sportului românesc fiind considerat portarul care a dominat viaţa fotbalistică în perioada 1965 si 1978.

Fostul fotbalist a fost decorat, în martie 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu Meritul Sportiv Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA