AcasăNews AlertMAI SIMPLU - Timbrul fiscal nu mai este necesar la eliberarea cazierului...

MAI SIMPLU – Timbrul fiscal nu mai este necesar la eliberarea cazierului judiciar

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

MAI SIMPLU  Din 11 iunie, obţinerea certificatului de cazier judiciar este mai uşoară. De la data aminită, cei care se prezintă la ghişeele de specialiate pentru obţinerea unui astfel de document nu mai trebuie să prezinte timbrul fiscal. Măsura face parte dintre cele stabilite de autorităţi în vederea simplificării activităţii la nivelul administraţiei publice. Astfel, începând cu data de 11 iulie a.c., pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar nu se mai solicită timbrul fiscal, în valoare de 2 lei.

MAI SIMPLU  Pentru a se obţine un astfel de certificat, de la data amintită, solicitanții din categoria persoanelor fizice vor trebui să depună personal la ghişeele de specialitate doar cererea tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, însoţită de actul de identitate aflat în termen de valabilitate şi chitanţă prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei. Taxa amintită se poate achita la unităţile trezoreriei, prin mandat poştal sau prin virament bancar. Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situaţiile în care cererea a fost depusă în altă localitate din ţară și este valabil 6 luni de la data primirii, însă doar în scopul pentru care a fost eliberat.

În Baia Mare certificatele de cazier judiciar se eliberază prin intermediul Ghişeul Unic situat în Baia Mare, str.Şcolii nr.1.

ActualMM

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA