AcasăActualitateSocialMAI RĂSFIRAȚI, BĂIEȚI – Din cauza supraaglomerării, Arestul Central al Poliției va...

MAI RĂSFIRAȚI, BĂIEȚI – Din cauza supraaglomerării, Arestul Central al Poliției va fi extins

DISTRIBUIȚI

Arestul Central al Politiei Capitalei va fi extins, din cauza supraaglomerării, în alte doua corpuri de clădire din curtea instituției, unde au sediile revista Politia Româna si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalității, potrivit unor oficiali din IGPR. Sursele citate au declarat că Arestul Central al Politiei Capitalei urmează sa fie extins întrucât gradul de ocuparea a acestuia a ajuns la aproape suta la suta.

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) au hotărât, la sfârșitul anului trecut, ca Arestul să fie extins în alte doua corpuri de clădire situate în curtea acestuia, ocupate de revista Poliția Română și Institutul pentru Cercetarea și Prevenirea Criminalității. În acest sens, s-a decis ca redacția și ICPC să fie mutate în altă locație, unde au început deja lucrările pentru reamenajarea birourilor.

În prezent, în Arestul Politiei Capitalei sunt închiși, printre alții, fosta șefă a DIICOT Alina Bica, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Stefan, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, fostul ministru de Interne Cristian David, Adrian Sârbu (foto), patron Media PRO.

În perioada următoare vor avea loc lucrări de igienizare în zona de acces, spațiul destinat vizitatorilor, precum si în camerele în care se asigură dreptul la grefă, urmând sa fie adusa și mobilier nou. Renovarea va fi realizată cu angajați ai Poliției Capitalei și nu se va apela la serviciile unei firme private.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA