AcasăEvenimentMai multe apartamente afectate în urma unui incendiu la o uscătorie transformată...

Mai multe apartamente afectate în urma unui incendiu la o uscătorie transformată în locuinţă de pe strada Păltinişului

DISTRIBUIȚI

Astăzi, la ora 02.24, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat, prin intermediul numărului unic pentru urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu, la o uscătorie a unui bloc, de pe strada Păltinișului din Baia Mare. Imediat, la fața locului s-au prezentat militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, cu două autospeciale.

Ajunși la locul intervenției, militarii au costatat că uscătoria fusese transformată în spațiu de locuit. Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Proprietarul locuinței a suferit arsuri minore la nivelul feței și al gâtului și a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. De asemenea, flăcările au distrus toate bunurile din locuință, instalațiile electrice, de gaz și de alimentare cu apă ale scării blocului.

În momentul de față, la locul incendiului este prezentă o echipă mixtă formată din personal al Instituției Prefectului, ISU Maramureș, Primăriei Baia Mare, Poliției Municipiului, Jandarmeriei, Poliției Locale, Electrica, E-On Gaz și Vital, care cercetează cauzele de producere ale incendiului.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în calitate de președinte al CLSU, a dispus măsuri pentru evaluarea pagubelor produse în cazul fiecărui apartament afectat de incendiu și a cerut remedierea imediată a defecțiunilor produse la rețelele de electricitate, gaze naturale și apă.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA