AcasămodeleMAI MULT MORT DECÂT VIU - Un cioban l-a bătut pe ciurdarul...

MAI MULT MORT DECÂT VIU – Un cioban l-a bătut pe ciurdarul satului

DISTRIBUIȚI

Groază în județul Satu Mare. Un cioban a avut un conflict cu un ciurdar în localitatea Dobra, relatează presasm.ro. 

Ciobanul, cu vârstă de 30 de ani, a început să-l lovească pe ciurdarul care era pe câmp, acesta fiind cu vârstă de 53 de ani. L-a lovit până l-a lăsat pe jos, aproape mort.

Mai exact, în data de 9 mai 2016, a fost dat un apel de urgență la 112, Inspectoratul de la Poliție din Satu Mare a fost sesizat că un bărbat a fost bătut pe un teren din Dobra.

La locul faptei s-a deplasat echipa complexă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că B.D., de 30 de ani, din comuna Batarci, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat lui C. M.. de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feței și a toracelui.

Bărbatul bătut a fost dus de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico- legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale. Viața acestuia este în pericol.

La data de 10 mai 2016, fată de B.D a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul a luat fată de inculpat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă cu autorul în stare de arest preventiv.

Sursa: exclusive24.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA