AcasăMARAMURESUL ISTORICMAI EFICIENT DECÂT FRUNZA ELENEI UDREA – Un fotograf sighetean promovează cu...

MAI EFICIENT DECÂT FRUNZA ELENEI UDREA – Un fotograf sighetean promovează cu succes frumusețile Maramureșului (FOTO)

DISTRIBUIȚI

Fotografiile realizate de Alex Robciuc în Maramureş au devenit virale după ce au fost publicate pe site-ul Bored Panda. Fotografiile prin care un tânăr din Sighetu Marmaţiei prezintă peisajele spectaculoase ale Maramureşului au devenit, de curând, virale pe Internet.  Alex Robciuc le-a publicat pe site-ul Bored Panda pentru a arăta întregii lumi frumuseţile plaiurilor natale, explicând că, pentru el, o zi petrecută în mijlocul naturii cu aparatul de fotografiat este „reţeta” fericirii.

„Drumeţiile în natură mă inspiră foarte mult, aşadar capturarea acestor imagini este una dintre pasiunile mele. Am realizat aceste poze în timpul unor călătorii prin Maramureş (un mic judeţ aflat în Transilvania, România). Peisajele pe care le-am fotografiat în această regiune sunt pline de serenitate şi pace. (…) Îmi place să folosesc lumina bogată a dimineţii sau pe cea a serii pentru a obţine un efect mai dramatic. Trezitul la 5 dimineaţa, căutarea unui punct de observaţie, aşteptarea luminii perfecte şi descoperirea unui element remarcabil în peisajul car mă înconjoară – aceasta este reţeta perfectă pentru a-mi transpune sentimentele şi starea de spritit într-o simplă fotografie”, a povestit Alex Robciuc.

 

Internauţii care au văzut forografiile lui Alex Robciuc s-au declarat impresionaţi de peisajele spectaculoase, unii dintre ei postând mesaje gen ”acolo aș vrea să trăiesc!”

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA